VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / XBOX 360 / Akčné

Crackdown

Crackdown

Výrobca: MICROSOFT
Žáner: Akčné
Platforma: XBOX 360
Jazyk: Anglický, české titulky
Dostupnosť tovaru: Na sklade

Hra Crackdown posúva žáner hybridných akčných hier so simuláciou automobilov na novú úroveň s prvým skutočne trojrozmerným ihriskom. Hráči budú presadzovať zákon akýmikoľvek potrebnými prostriedkami v mestskom centre zaplavenom kriminalitou, ktoré bolo vytvorené tak, aby doslova nabádalo k preskúmaniu celej šírky, hĺbky a výšky tohto mesta. V spojení s inovatívnym systémom hrania v kooperatívnom režime, ktorýsa v tomto žánri vyskytuje po prvýkrát, a interaktívnym svetom, kde sa takmer všetko dá použiť ako zbraň, umožní hráčom vytvoriť výbušný akčný kokteil, keď budú čistiť ulice.

  • Naozajstná nová generácia vizuálnych efektov. Pomocou výkonu konzoly Xbox 360 hráči hry Crackdown presadzujú spravodlivosť v metropole zaplavenej kriminalitou, ktorá má obrovské rozmery, gigantický rozsah a jemné detaily. Jedinečný štýl prezentácie využíva vysokoštylizovanú techniku vykresľovania, ktorá mení hru na živý komiksový román.
  • Hra v kooperatívnom režime – zdvojnásobte zmätok. Od prvotného návrhu až po finálnu podobu sa spoločnosť Real Time Worlds sústredila na vytvorenie dynamického a príťažlivého režimu kooperatívneho hrania na zdvojnásobenie ničenia, akcie a intenzity.
  • Voľné hranie v troch rozmeroch.Prvýkrát vôbec bolo vytvorené mestské ihrisko, ktoré nabáda hráčov skúmať a využívať celú šírku, hĺbku a výšku mesta. Hráči sa v rámci vojny proti syndikátom zúčastňujú divokých naháňačiek pešo a automobilmi a využívajú na to ktorúkoľvek vhodnú trasu pozdĺž, okolo, naprieč, ponad, popod alebo priamo cez prostredie hry. Sloboda nie je obmedzená, pretože záleží na hráčovi, ako sa rozhodne splniť nelineárne ciele, na čo má nespočetne veľa divokých a kreatívnych možností.
  • Maximálna akcia. Každá stratégia a taktika je prípustná za predpokladu, že hráči dokážu získať späť ulice tak, že rozpútajú desivé schopnosti každého agenta. Ak sa budú hráči vyvíjať a zlepšovať svoje hráčske schopnosti, genetické predpoklady ich agenta sa budú zvyšovať a umožnia hráčom rozvinúť celý jeho potenciál. Hráči budú môcť behať závratnou rýchlosťou, nadľudsky skákať, manipulovať s tými najneuveriteľnejšími zbraňami, predvádzať neskutočné manévre s automobilmi, premiestňovať obrovské predmety a rozdávať zdrvujúce údery.
  • Hudba ako prostredie. Viac ako 100 licencovaných skladieb, ktoré pokrývajú široké spektrum štýlov a žánrov, dáva zvukovú totožnosť postavám a miestam v hre Crackdown. V spojení s moderným použitím priestorového zvuku vo formáte 5.1 Surround Sound budú hráči iba na základe hudby a zvukových efektov, ktoré budú počuť, vedieť, ktorý zločinecký syndikát smeruje k nim.
  • Prostredie ako zbraň. Dochádza vám munícia? Žiadny problém. Vďaka fantastickému množstvu kulís a hlbokému fyzikálnemu modelu môžu hráči používať čokoľvek, čo sa im dostane do rúk, ako zbrane – nádoby na odpadky, vozidlá, dokonca ľudí – aby zbavili ulice zločinu. Všetko, čo podniknete v hre Crackdown, trvá dlhšie, ako kým hráč zájde za roh. Ak sa hráč rozhodne naukladať na seba vozidlá a potom odbehne, aby nasmeroval autá smerom k prekážke, jeho „veľdielo“ tam bude, aj keď sa vráti, pretože hra reaguje na to, ako hráč hrá. V hre Crackdown používajú hráči svet ako obrovskú chemickú súpravu, kde sú neobmedzené možnosti a výsledok je divoký.

Galéria k tovaru