VOP   |   kontakt

NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.

Spôsoby platby
Online platby

Hry / PC / Akčné

Beowulf

Beowulf

Výrobca: UBI Soft
Žáner: Akčné
Platforma: PC
Jazyk: České titulky
Dostupnosť tovaru: Odosielame do 7 dní

Akčná adventúra, podľa filmu Roberta Zemeckise a od autorov Ghost Recon: Advanced Warfightera, ktorá vás postaví do role legendárneho severského bojovníka a dánskeho panovníka Beowulfa, o ktorom sa rozpráva, že vládne silou 30 mužov. Ide o arogantného človeka, ktorý prahne po moci a sláve, čo mu skoro zlomí väz.

Beowulf sa vydá so svojou armádou na dánsky ostrov, aby tam zastavil krvilačné príšery. Vo svojej arogancii si však neuvedomuje, že sa okolo neho motajú zlé sily, ktoré ho chcú pripraviť o dánsky trón. Nechá sa zlákať do pasti, z ktorej sa bude musieť s pomocou svojich verných bojovníkov presekať, aby zachránil svoj trón a aj svojich poddaných. Len tak Beowulf zistí, aký je vlastne v skutočnosti hrdina.

Do rúk dostanete šancu prežiť s Beowulfom 30 rokov jeho života a prežiť si situácie, ktoré nie sú vo filme vyobrazené. Do boja proti mocným titánom a celej rade príšer a obyčajných nepriateľov povedie malinkatú armádu "až" 12 bojovníkov, ktorých však musí najskôr jedného po druhom zachrániť. Beowulf využíva enginu z Ghost Recon Advanced Warfighter 2, čo sa prejavuje nielen na pohľadnom audiovizuálnom spracovaní, ale aj na koncepte hry samotnej.

Galéria k tovaru